Туристична віза

Перелік документів, необхідних для оформлення туристичної візи:

  • анкета встановленого зразка, заповнена українською або іспанською мовою і підписана особисто заявником;
  • закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців;
  • запрошення приймаючої сторони;
  • 1 фотографія 3,5х4,5 зроблена незадовго до подачі документів;
  • бронь готелю на весь період перебування в країні;
  • бронювання на всі засоби транспортування, починаючи з моменту виїзду з України і до по вернення на територію України.

Для подачі документів Вам необхідно записатись на співбесіду за тел. +38067 242 91 39.

Подача документів та проходження співбесіди здійснюється особисто подорожуючим. 

Мінімальний термін  розгляду заяви 3 тижні.

Вартість візи – 42 USD.